проба

Company

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме фирма NEW POINT KOLEV. Повече от 6 години вече сме в областта на изграждането на дървени конструкции и къщи. Именно некачественото изпълнение във фирмите, в които сме работили ни накара да съберем екип от най – добрите и висококвалифицирани хора в тази област, за да достигнем най-доброто качество на изпълнение на пазара в България и да основем New point Kolev.

Точно страстта, желанието и хъса, който имаме, ни кара да бъдем перфектни във всяка една стъпка на изграждане и ни накара да покажем нова гледна точка в строителството.Именно силната страст, коректното отношение и перфектното качество на всеки наш проект допринесе за многото доволни клиенти.

Използването само на качествени строителни материали, прецизния монтаж и спазването на кратки срокове са само някои от предимствата, които ни правят силно конкурентни и ни осигуряват безброй препоръки от нашите от настоящи и нови клиенти.


 

КАКВО ПРАВИМ?

Ние предлагаме висококачествено строителство на дървени конструкции (сглобяеми къщи, дървени къщи, бунгала, навеси, гаражи) на достъпна пазарна цена, изпълнено в кратки срокове. За тази цел екип от висококвалифицирани специалисти се грижи за качествено изпълнение на всеки етап от проекта – от проектиране до въвеждане в експлоатация.

Всичко, съобразено с търсенето на пазара на недвижими имоти, строителство посредством най-новите технологии, строителни материали, осигуряващи максимална енергийна ефективност на жилището, функционалност и дълъг срок на годност.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ?

Целите на компанията са да осигури функционалност, сигурност, удобство и стил, да поддържа постоянен и равномерен производствен процес и високото качество на готовия строителен продукт, да инвестира във внедряването на най-новите иновации откъм материали и технологии, излизащи на пазара и най-вече – да оставя всеки клиент доволен от цялостния процес и от крайният резултат.

Ние искаме да сме част от изграждането на вашия нов дом, защото знаем, че можем да ви помогнем да го почувствате свой дори преди да е изцяло завършен.

 

cropped-construction-company-in-qatar