С какво се занимаваме?

Основната дейност на Ню-пойнт Колев е, изграждане на сглобяеми  дървени  къщи.
Фирмата е основана 2016 г. и се превръща в семеен бизнес, която развива успешно професионалната си дейност на територията на България.
Портфолиото им от дейности в строителството, се разширява постоянно, но силата им е концентрирана в изработка и монтаж на монолитни сглобяеми къщи, дървени конструкции и навеси.
В стремежа си да се развиват и усъвършенстват, предоставяйки красиви и уютни къщи на своите клиенти, братята Колеви имат за цел да разширят дейността си към преносими (модулни) къщи.
Фирмата изпълнява проекти в България и предоставя професионални услуги, включващи консултации, идеен проект, строителство до ключ  и последваща поддръжка на обектите.

Защо се ориентирахме към сглобяемите дървени къщи?

Предпочитаме всичко изработено от дърво, поради неговите неоспорими топло изолационни, влаго и шумо изолационни качества. Неговата   здравина, естествена красота и неповторим аромат.
Иглолистната и широколистна дървесина е екологично чист, естествен строителен материал  с  който компромисите  са не допустими,за да изградим качестествени конструкции  ние работим единственно с вносни материали. Самата технологията на тяхното производство включва предварителна обработка и сушене.В изграждането използваме клиновидно и многослоино слепена дървесина. Качествено обработеният материал не гние, не се напуква, слабо му влиаят влага и температурни амплитуди.
За набавянето на подходящия материал компанията си сътрудничи само с доказани и надеждни доставчици.
Етапите на работа са, както следва;Изграждане на дървена кострукция (стени и тавани); Покривни и хидроизолационни дейности; Поставяне  прозорци и врати; Изграждане  на ВиК  и електро инсталаций;Външно и вътрешно довършителни работи. На всеки етап техниката и редът на работа могат да се различават, това зависи от вида на използваният материал.

Предимства на дървените къщи, построени от нашата компания:

Уютна, наистина естествена, топла и даваща сила на жителите си дървена къща извън града, в условията на чист въздух и заобикалящата природа, е в състояние да даде много години щастлив живот, а след това да премине към деца и внуци. Поради високата надеждност на материала, къщите са издръжливи, могат да издържат много десетилетия, когато се полагат грижи за поддръжката им.
При избора на изпълнители за изграждане на нови жилища, потребителите вземат предвид такива точки като предложената цена за дървени къщи до ключ, както и скоростта на работа и нейното качество. Нашите специалисти ще могат да реализират проект с всякаква сложност. Сътрудничеството с нас е леко и ползотворно. Одобрението на проекта, закупуването и доставката на материали и компоненти, етапите на строителство и довършителни работи се извършват в най-кратки срокове и с гаранция за очаквания резултат. Ние практикуваме балансиран подход към решаването на въпросите за цена и качество, предоставяме всички възможни услуги в рамките на проекта.

За обзавеждане на сглобяемите къщи, Ню-пойнт Колев работи с мебелисти от Авангард мебели.

Гаранция за къщите.
Гарантираме високо качество на извършваните дейности при спазване на екологичните изисквания. Годините практика в сглобяемите дървени къщи, ни дават възможността спокойно да заявим гаранция от 30 години.