Какво трябва да знаете за нас?

Фирмата “Ню-пойнт Колев”, е основана от Цветан Колев, един от двамата братя Колеви, който има натрупан опит при изграждането на дървени сглобяеми къщи, работейки в екипа на компания, която в момента e една от най-развитите в България. Създава собствена фирма специализирана в строителството на дървени къщи, постройки и навеси по американска технология, като внася и много подобрения. След като и по-малкият брат се включва във фирмата, двамата се стремят да създадат и развият успешен семеен бизнес. “Ню-пойнт Колев“ предлага готови архитектурни решения и разработва проекти по индивидуални изисквания на клиента. Уважаваме клиентите и изпълняваме техните желания. Никога не забравяме, че домът на едно семейство е неговата най-голяма инвестиция в рамките на живота, затова се стремим да направим цената да жилището достъпна и в разумни граници. Главният ни офис е в София, но сме добре оборудвани и мобилни. Строим в цялата страна.

Каква е нашата дейност?

Стремежът ни е да създаваме хубави и уютни домове. Разбираме, че всеки би искал да има собствен дом. Радваме се, да виждаме все повече къщи, построени по този начин тук, в България.В чужбина, отдавна са осъзнали предимствата на сглобяемите къщи. За да гарантираме качество и да работим по европейски стандарти, работим само с първокачествен дървен материал внос от Австрия и Германия. Предлагаме широка гама от проекти на  къщи – къщи с таванско помещение, къщи с тераса, къщи с балкон, къщи с гараж, както и навеси и малки постройки. Подхождаме професионално към строителството, държим на съвременни проекти и индивидуални решения. Комплексни решения за комфортен градски и крайградски живот, завършване и реконструкция.
Ние работим с избрани качествени проектанти. Които се стремят да съобразят бюджета на клиента с техните представи за дом. Те помагат активно да се постигне идеалното съотношение на качество/цена и предлагат различни възможности, за да се включат в цената, без да се оскъпи проекта.
Доверили сме се на подизпълнители, които са проверени и изпитани в годините. Доказани професионалисти със завидно качество и коректност в работата.

Защо избрахме дървени сглобяеми къщи?

Трудно се променя съзнанието на хора, които са израснали с негативното послание за сглобяемите дървени къщи.Скептиците трябва да знаят, че милиардери, световноизвестни и влиятелни хора, актьори, собственици или топ мениджъри на международни компании, инвестират и живеят в такива имения. Защо живеят в такива къщи, защото нямат друг избор ли? Или не могат да си позволят нещо „по-стабилно“? Защо правят компромис с дома си, като имат възможности?
Те избират този тип къщи, защото съотношението цена/качество е недостижимо за другото строителство.Строят се бързо и имат дълъг  експлотационен живот.Такъв дом, осигурява възможно най-добрите показатели за комфорт,енергоефективност, безопасност и уют. Не е маловажен факта, че голямото количество еко материали, има сериозен принос за здравето на обитателите.
Последно, но не на последно място, скептиците трябва да знаят, че дървените сглобяеми къщи, се издават с гаранция. Това е доказателство за тяхната надеждност и накланя везните в тяхна полза. А ние поставяме с гордост нашето име под гаранцията!